Sivilombudsmannen

Hei. Jeg vil gjerne takke for flott utført flytteoppdrag hos Sivilombudsmannen denne uken. Jobben ble utført med entusiasme og pågangsmot. Alle de tre mennene fra Fortotto som var her var både effektive og hyggelige, og det var en fornøyelse å jobbe sammen med dem. 

Sivilombudsmannen - Mette Stenwig
Oslo 27.05.2016

Flytting Internt i Oslo sentrum

Jeg er svært fornøyd med flyttejobben gjort av Fortotto. De ringe meg og stilte opp samme dag som jeg la ut annonsen, og gjorde en veldig god jobb for en rimelig pris. De er meget dyktige, arbeidsvillige, forsiktige og vennlige. Jeg vil benytte dem igjen ved anledning og anbefale dem til andre.

Caterina Gaeta
Oslo 17.11.2015

Flytting internt i Oslo

Hei! Ville bare si tusen takk for flyttehjelpen. Fikk hjelp av en ordentlig hyggelig og forsiktig mann som til og med var svært tålmodig. Vil anbefale flyttebyrået på det sterkeste, da dere vet hvordan å behandle mennesker samt utføre den jobben som trengs. Takk igjen og jeg kommer garantert til å bruke dere i en senere anledning!!

Marisol Silva
Oslo 28.11.2015

Rydding av dødsbo og vask av leilighet

Fortotto har gjort en strålende jobb. Kom presis til alle møtepunkter vi hadde avtalt, og utførte jobben akkurat slik de skulle. Det skriftlige tilbudet var ryddig og tydelig, og vi hadde hele tiden god kommunikasjon på telefon også. Fortotto innbyr til fortrolighet, og viser stort engasjement.

M.Krogh
Oslo 03.12.2015