Avfallshåndtering

Avfallshåndtering

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Overlat avfall og søppelhåndtering til oss

Vi vet at det kan være vanskelig å vite hvor man skal gjøre av hageavfallet sitt og at man kanskje ikke alltid har tid til å ordne med det selv. Ved å benytte deg av våre tjenester innen avfallshåndtering kan du spare både tid og penger, samtidig som du bidrar positivt til miljøet. 

Resirkulering er et nøkkelord for vår avfallshåndtering

Miljøspørsmål ligger vårt hjerte nært. Ettersom tilpasningen til de naturlige sykluser er den eneste bærekraftige utviklingen, hvor ressursene er bygget opp i samme takt som de brytes ned, vil vi aktivt bidra for et bedre miljø, gjennom å bevare jordens ressurser. Det er svært viktig for oss i Fortotto å bidra med det vi kan for å ta bedre vare på miljøet.

Vi tar vare på miljøet

Samtidig ønsker vi å hjelpe deg å håndtere ulike typer rester slik at du slipper det, og vårt arbeid vil være til nytte både for miljøet og for din økonomi. Gjenbruk, resirkulering og minimering av deponi – materiale som ikke kan gjenopprettes.
Vi har veldig god oppfølging av alle våre kunder, og vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Det er viktig for oss at dere føler dere fornøyde med jobben vi leverer, og at dere aldri blir stående uten den støtten dere ønsker fra oss. 

Fortotto.no gjør jobben for deg! Det skal være enkelt og greit å kvitte seg med avfall og søppel – Du peker og vi bærer. 

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende avfall- og søppelhåndtering.

Relaterte tjenester