Vi hjelper deg med å rydde dødsbo

Vi hjelper deg med å rydde dødsbo

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Hjelp ved dødsbo

Å miste noen du er glad i er ofte en forvirrende og smertefull opplevelse. Midt i sorgen og lengselen er det også praktiske problemer som må løses. Tankene er mange og beslutninger må tas. Når dødsboet må ryddes kan det være en god løsning benytte seg av en profesjonell aktør som tar jobben med respekt og verdighet.

Fortotto har bred erfaring i alle slags rydde/flyttejobber og utfører arbeidet til avtalt tid og pris. Vi har lang erfaring og vi er spesialister på flytting, og dersom store eller tunge ting skal flyttes har vi god erfaring med dette og biler og utstyr slik at vi får gjort jobben på en god måte.

Vi har en veldig god oppfølging av alle våre kunder, og vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Det er viktig for oss at dere føler dere fornøyde med jobben vi leverer, og at dere aldri blir stående uten den støtten dere ønsker fra oss.

Når man skal rydde ut av et dødsbo er det mange tanker som dukker opp:

– Hvem kan hjelpe oss å kaste det vi ikke ønsker å beholde?
– Hvem skal ta seg av renhold?
– Flytting?
– Skal vi lagre ting?
– Hva kan gjenstander være verdt?

Våre dyktige medarbeidere gjør hele jobben for deg, og hjelper deg med spørsmål du måtte ha underveis i prosessen.

Vi tar jobben med rydding av dødsboet slik at du kan fokusere på andre ting. Ta gjerne kontakt med oss for en prat og et uforpliktende pristilbud i dag.

Relaterte tjenester