Dødsbo

Dødsbo

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Hjelp ved dødsbo

Å miste noen du er glad i er ofte en forvirrende og smertefullopplevelse. Midt i sorgen og lengselen er det også praktiske problemer som må løses. Tankene er mange og beslutninger må tas. Når dødsboet må ryddes kan det være en god løsning benytte seg av en profesjonell aktør som tar seg av jobben med respekt og verdighet. Vi leverer tjenester som hjelper deg fra A til Å med håndteringen
av et etterlatt dødsbo.

Fortotto har nødvendig erfaring og utstyr til å påta seg oppdrag innen dødsbo raskt og effektivt, og til gode priser. Vi hjelper deg med pakking og flytting av den avdødes gjenstander, oppbevaring dersom du ikke har kapasitet til å ta det inn enda, kasting av uønskede ting og avfall, og vasking av boet. Vær sikker på at våre medarbeidere håndterer den etterlattes eiendeler og hjem på nøysomt og forsiktig vis – vi benytter våre ressurser for å forsikre deg om kvalitet i arbeidet.

Du skal føle deg trygg når du overlater arbeidet med dødsboet til oss. Vi yter den ekstra servicen for at du skal være sikker på at situasjonen er under kontroll og jobben blir utført på riktig måte.

Praktiske utfordringer ved dødsbo

– Hvordan skal vi ta oss av flyttingen?
– Hvordan skal vi bli kvitt det vi ikke ønsker å beholde?
– Hvem skal ta seg av renholdet?
– Hvor skal vi lagre ting?
– Hvordan vurdere gjenstanders verdi?


I den krevende tiden rundt et dødsfall er det mange oppgaver som må løses, avgjørelser som må tas og spørsmål om vurdering. Vi hjelper deg med å finne løsninger som passer dine behov, og våre dyktige medarbeidere bistår deg ved spørsmål og problemer underveis. Velger du oss hjelper vi deg gjennom hele prosessen slik at du kan tenke på andre ting.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og for å få et pristilbud på de tjenestene du trenger.

Relaterte tjenester