Flytting for bedrifter

Flytting for bedrifter

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Flyttehjelp for bedrifter

Å flytte fra kontor til kontor er en oppgave som krever mye planlegging og organisering. Fortotto har lang erfaring med levering av flyttetjenester til bedriftskunder. Vi hjelper dere med planleggingen av flytting, pakking og vasking, og vil være i nær kontakt gjennom hele prosessen for å forsikre om effektiv utførelse. Gjennom god kommunikasjon bistår vi dere med organisering, spørsmål og generelle råd når det gjelder flytting av kontor.

 

Effektiv aktør

Flytting av kontor kan være en stor oppgave med sammensatte utfordringer. Samme om din bedrift er stor eller liten vil vi hjelpe deg gjennom hele prosessen. Når planene er på plass og områdene er klarerte vil vi begynne med klargjøring og pakking av det som skal flyttes. Dette innebærer demontering, sortering, innpakking, behandling av spesielle gjenstander og eventuell bortkjøring av avfall. Fortotto er en komplett leverandør av tjenester og vil kunne hjelpe dere fra A til Å. Spesielle gjenstander kan være ting som arkivskap, kopimaskin, datamaskiner eller annet sensitivt eller tungt materiell og utstyr. Våre dyktige medarbeidere er effektive og rutinerte i håndteringen av alle kontorgjenstander. Vi bruker moderne utstyr for bæring, innpakking og for å sikre lasset under transport i våre biler.

Minimalt med nedetid

Som totalleverandør innen flytting leverer Fortotto tjenester innen mer enn kun transport. Vi utfører også oppdrag innen vasking og pakking. Bestilles dette sammen med transporten, blir det både enklere og billigere. Din bedrift vil kunne spare mye tid ved å overlate flyttejobben til et profesjonelt byrå som oss. Vi tar hånd om planlegging og utførelse for å minimere bedriftens nedetid. Med effektivt arbeid vil pakking, transport, utpakking og montering og installering gå raskt og sikkert for seg, slik at dere vil kunne fortsatte arbeidet så fort som mulig
i deres nye lokaler. For å forhindre avbrytelser i bedriftens daglige drift, utfører Fortotto tjenester på kveldstid og i helger uten ekstra kostnader. Vi gir alle selskaper et godt pristilbud og prisgaranti. Din bedrift er også garantert å være oppe og klar til drift igjen innen avtalt tid.

 

Ta kontakt med oss for et mer informasjon og et pristilbud.

Relaterte tjenester