Flytting privat

Flytting privat

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Vi hjelper deg med privat flytting

Å flytte er både en tidkrevende og slitsom prosess. Ofte kan det være greit å overlate arbeidet til en profesjonell aktør. Enten du eller et familiemedlem skal flytte - og siden du har kommet hit så regner vi med at du ønsker et flyttebyrå som setter høye krav til kvalitet og effektivitet, og sparer kunden for store summer. 

Vi er et flyttebyrå i Oslo som hjelper deg med privat flytting og som har lokaler i Oslo sentrum.

Vårt flyttebyrå har lang erfaring med flytting privat i Oslo, på Østlandet, Vestlandet og i utlandet. Europa - Sverige, Belgia og Tyskland er populære destinasjoner blant oss nordmenn og skal du flytte hit tar vi gjerne jobben for deg.

Rask og effektiv flytting privat

Vi har lang erfaring med privat flytting. Vi tar oss av alt fra pakking og selve flyttingen til utvasking og lagring. Når du flytter din bolig kan du enkelt og greit etterlate arbeidet helt til oss, og bare lene deg tilbake mens vi tar oss av alt arbeidet. Du flytter da inn i ditt nye hjem pakket og klar.

Når man flytter er det Ofte er mange detaljer som må «på plass» underveis. Vi har bred erfaring i å flytte og sørger for at gjennomføringen av flyttingen er så rask og smidig som mulig.

Vi vet hvor viktig det er for deg og din familie å komme raskt på plass igjen etter en flytting.

Kontakt oss gjerne i dag for et uforpliktende pristilbud.

Relaterte tjenester