Privat flytting

Privat flytting

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Flyttebyrå med erfaring

Med mer enn 14 års erfaring i flyttebransjen og over 4000 vellykkede oppdrag er Fortotto en kjent og kvalitetssikker leverandør. Vi utfører oppdrag innen flyttehjelp og tilhørende tjenester som pakking og vasking.

Ingen ting er for stort eller for lite for oss – vi hjelper deg og din familie å flytte fra og til hus, leilighet, hytte og hybel. Arbeidet blir utført med moderne utstyr og høy kompetanse, så vi garanterer rask utførelse og god kvalitet til en rimelig pris. Når du velger Fortotto ser vi til at du føler deg trygg gjennom hele prosessen og tilbyr deg tett oppfølging og ekstraordinær kundeservice. Sånn unngår du stress og hodebry under flyttingen.

Lokalene våre ligger sentralt i Oslo og vi leverer flyttehjelp i hele Norge, inkludert Oslo og omegn, Bærum, Asker, Nittedal, Viken, Østlandet og Vestlandet. Vi hjelper deg også med flytting til utlandet. Se våre egne sider for utenlandsflytting.

Skreddersydd tilbud

Våre tjenester gir deg et fullstendig tilbud for å hjelpe deg gjennom hele flyttingen. I tillegg til transport av flyttelass tilbyr vi også pakkehjelp, avfallshåndtering, utvask og spesialtjenester. Flytting av spesielt tungegjenstander som piano og safe krever kompetanse og utstyr vi besitter, så vurder å la oss ta hånd om dette. Mer informasjon finner du på egne sider.

Å velge oss skal være billig for deg, og det blir enda billigere dersom du velger flere av våre tjenester. Bestiller du flyttevask sammen med flyttehjelpen gir vi
deg rabatt på sluttsummen.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud tilpasset dine behov, så hjelper vi deg med flyttingen fra A til Å.

Relaterte tjenester