Flytting utland

Flytting utland

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Skal du flytte til utlandet?

Vi er godt kjent i europa og kan tilby flytting fra og til- Sverige, Danmark, Tyskland, Netherland/Holland, Belgia, Frankrike, Italia, Østerriket, Sveits, Portugal og Spania. Nord-Afrika: Marokko, men begrenset til  3-4 avreiser i året ettersom hvor mye etterspørsel det er på flytting eller godstransport. Som nevnt øverst kan vi også utføre alle type oppdrag i disse land.

Men da er det veldig viktig at før vi kan utføre disse må kunden ha følgende papirer ofr toll deklarasjoner:

  • Kopi av pass
  • Liste over hva godset eller flytte lasset inneholder.
  • Eventuelle Attester på flytting fra ambassaden(gjelder Belgia, Frankrike, Spania og Marokko).
  • Ferdig utfylt avtale som vi sender deg.

Viktig å huske på alkohol og tobakk kvoten. Husk at TV og elektronikk må deklareres for at tv lisensen skal registreres.Alle Europa flyttinger blir levert innen 24-48 timer fra og med vi reiser. Ta allerede kontakt med oss idag for pris og informasjon.

Rask og effektiv flytting utland

Når du flytter til utlandet kan du etterlate arbeidet helt til oss, og bare å lene deg tilbake mens vi tar oss av alt. Du flytter da inn i ditt nye hjem pakket og klar. Ofte er det mange detaljer som må «på plass» underveis. Vi har bred erfaring i å flytte og sørger for at gjennomføringen av flyttingen er så rask og smidig som mulig. Vi vet hvor viktig det er for deg og din familie å komme raskt på plass igjen etter en flytting.

Relaterte tjenester