Flytting utland

Flytting utland

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Skal du flytte til utlandet?

Fortotto er en velkjent aktør innen flytting til Europa og Nord-Afrika. Vi hjelper deg med flyttetransport og tilhørende tjenester som pakking, vasking og avfallshåndtering i en rekke land utenfor Norge. Dette er noe vi har lang erfaring med og våre effektive rutiner innen utenlandsoppdrag betyr at det vil gå smidig for seg. Å flytte over grenser kan være en omfattende prosess og noe som mange synes virker vanskelig. Fortotto ønsker å gjøre det hele enkelt for deg. Vi utfører flyttingen raskt og rimelig så du og din familie kan oppleve flyttingen som behagelig. Med oss vil dere raskt komme på plass i deres nye hjem uten for mye stress og hodebry. Det sørger vi for gjennom tett oppfølging og god service. Har du spørsmål omkring det å flytte over landegrenser, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper deg før, under og etter flyttingen dersom noe oppstår.

 

Vi tilbyr flyttehjelp til og fra følgende land

·       Sverige

·       Danmark

·       Tyskland

·       Østerrike

·       Sveits

·       Nederland

·       Belgia

·       Frankrike

·       Italia

·       Portugal

·       Spania

·       Marokko

Merk at flytting til Marokko normalt tilbys tre eller fire ganger i året, da antall avreiser avhenger av etterspørsel.

Viktig å ha klart

For å sørge for en så smidig flytting som mulig er det viktig at du som kunde har følgende papirer klare til kryssingen av grenser.

·       Kopi av pass

·       Liste over alt flyttelasset inneholder. Dette er viktig for tolldeklarasjoner.         Husk også på kvoten for alkohol og tobakk, og at TV må deklareres for at         lisensen skal kunneregistreres.

·       Ferdigutfylt avtale fra oss.

·       Nødvendige attester fra ambassaden når du skal flytte til landene Belgia,         Frankrike, Spania og Marokko.

 

Alle flytteoppdrag i Europa blir levert innen 48 timer fra avreise. Flytting til Marokko vil variere. Ta kontakt med oss for mer informasjon og for utarbeidelse av plan og avtale. Du vil motta et snarlig svar med tilbud og pris.

Relaterte tjenester