Pianoflytting

Pianoflytting

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Hjelp til flytting av Piano og Safe

Alle som har flyttet et piano vet det ikke lett lar seg gjøres. Pianoer er enormt store og tunge, noe som gjør dem vanskelige å håndtere. Skal flyttelasset i tillegg være fra en leilighet med bare trapper, eller heis som er for liten, vil det være svært vanskelig.

Det som er veldig viktig, er at de profesjonelle firmaene som utfører flyttingen av store og tunge ting som pianoer har alle nødvendige forsikringer, i tilfelle noe går galt. Et piano veier gjerne godt over 200 kilo, og derfor vil vi fraråde å ta slike oppdrag på egenhånd. Overlat det heller til et profesjonelt flyttebyrå.

Vi sørger for at dine eiendeler kommer fram og på plass i den standen de skal være i.

Vi har utstyr til tunge løft

Det er også nødvendig med riktig utstyr for å løfte på en sikker og effektiv måte. Dessverre finnes det mange skremmende hendelser i forbindelse med flytting av et slike tunge ting. Vi har også dyktige ansatte som er vant med tunge og vanskelige flytteoppdrag. Vi har gjort dette før, og vi har spesialutstyr som gjør jobben enklere. 

Hvorfor skal du velge Fortotto Flyttebyrå som flyttehjelp? Vi har en veldig god oppfølging av alle våre kunder, og vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Og fordi vi garanterer at du blir fornøyd med oss og vi er billigst på sluttsummen.

Ta gjerne kontakt med oss i dag, for et uforpliktende pristilbud. Vi har lokaler i St. Halvards gate 1 c 0192 Oslo. Du kan også kontakte oss på tlf: 479 11 720 eller E-post

Relaterte tjenester