Ukesvask

Ukesvask

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Jevnlig vasking gir et roligere liv.

Våre medarbeidere utfører vaskeoppdrag punktlig og effektivt slik at ditt hjem blir ivaretatt og forblir et behagelig oppholdssted for deg og din familie. Et rent hjem er et godt sted for hvile og rekreasjon,og vil hjelpe deg med en hektisk hverdag. Med travle dager, mange baller i luften og lite tid til overs kan det fort gå utover renholdet i din bolig. Dette vil slite på boligen, dine gjenstander og menneskene som bor der. Regelmessig vask hjelper deg å forhindre oppbyggelse og ansamling av støv og smuss, samt utvikling av sopp og mugg.

Allergi og sensitivitet

Jevnlig rengjøring sørger for mer avslappende omgivelser for alle, og spesielt de mer sensitive for støv og partikler. Ukentlig vasking anbefales spesielt for allergikere. Ved å forhindre oppbygging av pollen og andre partikler vil du kunne forhindre allergiske utslag. I perioder med mye pollen og støv i luften har et luftig hjem lett for å samle partikler mange kan reagere på. Også de uten pollenallergi kan ha allergiske reaksjoner på støv. Med rutinemessig renhold forhindrer du slitsomme omgivelser i hjemmet.

Vask etter dine ønsker

Vi gjør et gratis hjemmebesøk hos deg der vi sammen går gjennom ditt hjem og dine ønsker slik at vi kan utarbeide en plan for renholdet av din bolig. Sammen avtaler vi antall timer som skal bli brukt per vaskebesøk, og hvor mange ganger i uken eller måneden du vil at vi skal komme. Merk at alle rengjøringsoppdrag vil ta minst to timer. Vi vil vaske vinduer, støvsuge tepper, vaske gulv og flater, og desinfisere kontaktflater som lysbrytere og dørhåndtak. Snakk med oss om oppgavene du trenger utført så legger vi en plan for å dekke dine behov.

 

Ta kontakt for å komme i gang med utarbeidelsen av en vaskeavtale for deg
og for et uforpliktende tilbud.  

Relaterte tjenester