Flyttevask

Flyttevask

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Gjennomgående utvask

Når du flytter ønsker du å overlevere en plettfri bolig, men en riktig grundig vasking er slitsom og tar lang tid. Benytt deg av vårt tilbud for en skinnende ren bolig du garantert ikke vil få klager på. Vi har lang erfaring innen vasketjenester og har moderne utstyr for å sørge for en perfekt utvask. Uansett om du flytter fra leilighet eller hus vil vi vaske den gjennomgående fra topp til bunn.

Garanti

Du kan være sikker på at en vaskejobb fra Fortotto vil bestå enhver inspeksjon. Arbeidet blir gjort grundig og med oppmerksomhet til detaljer, derfor vil flyttevasken kreve nærmere en hel dag å gjennomføre. Resultatet vil være uklanderlig, og du kunneoverlevere boligen til den nye eieren i den beste stand den kan være i.

Det er vi så sikre på at vi gir deg hele åtte (8) dager garanti for at alle parter
er 100% fornøyde.

Totalleverandør

Spar tid og penger ved å velge flere tjenester fra Fortotto. Vi utfører oppdrag innen blant annet pakking, flyttetransport og rengjøring, og vi sørger for en god opplevelse fra start til slutt. Sett sammen en totalløsning med flere av våre tjenester, så trenger du kun å forholde deg til én tjenesteleverandør og du vil kunne få rabatt på sluttsummen. Bestill både utvask og flyttehjelp sammen for avslag i prisen. Du kan få tjenestene levert samme dag, eller etter avtale.

Ta kontakt med oss for å finne en løsning for deg og et uforpliktende tilbud.

Relaterte tjenester