Flyttevask

Flyttevask

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Grundig vask i forbindelse med flytting

Er du på flyttefot og trenger å overlevere din gamle leilighet, hus eller kontor til ny eier - Og skinnende rent? Vi på Fortotto flyttebyrå vet at flyttevask er en utfordring og krever mye tid av deg og generelt alle. Det er derfor Fortotto flyttebyrå i Oslo kan tilby og er en totalleverandør av flyttetjenester og flyttevask. Når du endelig har flyttet dine eiendeler og boligen står tomt kommer vi inn og utføre en flyttevask som du 100 % og Garantert blir stolt av. Ikke nok med det, vi gir deg hele 8 dager med Garanti. Denne for å sikre deg at ny eier er like fornøyd som deg. 

Noen ganger tar det litt tid før du har en overtagelse eller ny eier flytter inn. Derfor er denne Garantien verdt å ha med seg videre. Det er din og vår sikkerhet for kvalitet av et godt utført arbeid.

Overlat flyttevasken til oss

Med vårt store nettverk og referanser fra eiendomsmeglere kan vi være stolte av å skille oss fra andre flyttebyråer i Oslo. Vi leverer både flytting og flyttevask i Oslo til mange fornøyde kunder. Alltid like gode sluttresultater. Når vi tar for oss en flyttejobb, velger kunden også å forholde seg til en leverandør som kan også tilby flyttevask samtidig. Flyttevasken / utvask kan utføres etter dine ønsker. Enten du tar det samme dag eller noen dager og uker.

Overlater du flyttevasken til oss vil du spare tid, penger og en masse klager fra ny eier.
Velger du flytting og flyttevask kan du få 10 % rabatt på sluttsummen. Jobben utføres nøye og krever nesten en hel dag.

Relaterte tjenester