Pakkehjelp

Pakkehjelp

Få tilbud på flytting
TUSEN TAKK for punktlig, nydelig hjelp i dag! Dere er løsningsorienterte, blide, hyggelige og servicemindede!

Kari Martinsen

Vi hjelper deg å pakke

Pakking og planlegging er en stor del av selve flyttejobben. Det kan være svært tidkrevende og ofte kan det være greit å overlate hele jobben til en profesjonell aktør. Noen ganger har man verken tid eller anledning til å pakke sine egne ting selv.

Mange tror det bare handler om pakke ned og opp, men der tar man feil. Et vellykket flytt krever erfaring og planlegging. Overlat det å flytte til et profesjonelt flyttebyrå, så vil du mest sannsynlig spare både penger og mye frustrasjon. Fortotto er et trygt valg når du eller din familie skal flytte. Trenger du pakkehjelp så er vi i Fortotto flyttebyrå de rette til å ta denne jobben.

Effektiv og rask pakkehjelp

Vi hjelper deg med å flytte dine eiendeler og kan også ta oss av selve pakkingen. Våre medarbeidere er erfarne, skånsomme, effektive og profesjonelle. Vi har med alt av nødvendig utstyr og emballasje, og pakker alt som er i skuffer og skap. 

Vi merker hver kartong med hva den inneholder og hvilket rom den kommer fra slik at alt ender opp på riktig plass i ditt nye hjem. Vi har utstyret og bilene og medarbeiderne som sørger for at jobben gjøres på en god måte. 

Vi yter den ekstra servicen som mange føler at de mangler. Det er viktig for oss at dere føler dere fornøyde med jobben vi leverer, og at dere aldri blir stående uten den støtten dere ønsker fra oss. 

Flytte til utlandet / Flyttelass til utlandet 

Vi er godt kjent i Europa og kan tilby flytting fra og til- Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland/Holland, Belgia, Frankrike, Italia, Østerrike, Sveits, Portugal og Spania. Nord-Afrika: Marokko, men begrenset til  3-4 avreiser i året ettersom hvor mye etterspørsel det er på flytting eller godstransport. Som nevnt øverst kan vi også utføre alle type oppdrag i disse land. Men da er det veldig viktig at før vi kan utføre disse må kunden ha følgende papirer for toll deklarasjoner:

 Kopi av pass

 Liste over hva godset eller flytte lasset inneholder.

 Eventuelle Attester på flytting fra ambassaden(gjelder Belgia, Frankrike, Spania og Marokko).

 Ferdig utfylt avtale som vi sender deg.

Viktig å huske på alkohol og tobakk kvoten. Husk at TV og elektronikk må deklareres for at tv lisensen skal registreres. Alle Europa flyttinger blir levert innen 24-48 timer fra og med vi reiser. Ta allerede kontakt med oss i dag for pris og informasjon.

Rask og effektiv flytting utland

Når du flytter til utlandet kan du etterlate arbeidet helt til oss, og bare å lene deg tilbake mens vi tar oss av alt. Du flytter da inn i ditt nye hjem pakket og klar. Ofte er det mange detaljer som må «på plass» underveis. Vi har bred erfaring i å flytte og sørger for at gjennomføringen av flyttingen er så rask og smidig som mulig. Vi vet hvor viktig det er for deg og din familie å komme raskt på plass igjen etter en flytting.

Relaterte tjenester